Copilul meu extrasenzitiv. Work-shop

Acest work-shop se adreseaza parintilor care au primit Darul Vietii printr-un copil ALTFEL (unii il numesc “STELAR”, altii “de ACUM”, altii “CURCUBEU”, de “CRISTAL”, “INDIGO” etc”).

In esenta, este un work-shop in care invatam sa ne racordam constiintele la o realitate mult mai inalta, accesand elemente de cunoastere care vin dincolo de trairea directa.

Invatam sa ne cunoastem copiii prin mijloacele mintii emotionale, prin intuitie, prin empatie, prin cunoastere spirituala.  Este un workshop plin cu povesti de viata si despre viata.  Povesti despre copilul din noi insine si despre copilul caruia i-am dat viata. Vom invata despre comportamente problematice si comportamente bune, autentice, in relatia cu copilul nostru.

In fiecare copil se ascunde o minte si o simtire de geniu. Aceasta parte a copilului invatam sa o accesam impreuna.

Invatam sa vindecam momentele grele din viata noastra si din viata copiilor nostri, pentru a ne redobandi echilibrul, increderea, iubirea si nevoia de implinire. Invatam sa comunicam asertiv si sa ne folosim intuitia. Invatam sa intelegem in mod profund realitatea psihica si metapsihica a copilului nostru stelar, extrasenzitiv (nu neaparat extrasenzorial), adica. Prin psihodiagnoza intuitiva, exploram lumea subiectiva din fiinta care este copilul nostru in viata aceasta. Enuntam acele atribute care il definesc ca fiind un copil altfel, un copil stelar.

Sunt copii care vin in viata aceasta cu un SCOP anume: acela de a evolua  intr-o existenta inalt validata emotional, accesand mijloace de comunicare, de simtire, de traire, de intelegere si de cunoastere cu totul si cu totul speciale!

Sunt copii care au fost, poate, diagnosticati cu diverse tulburari psihice/comportament (elemente de autism, sindrom asperger, hiperkinetism, opozitie, deficit de atentie, dislexie s.a.m.d) sau, dimpotriva, au irumpt din punct de vedere afectiv, emotional-social, inca  din primul an al vietii lor, uimind prin vivacitatea cognitiva si afectiva.

Invatam, asadar:

  1. Sa recunoastem si sa validam calitatile extrasenzitive (calitati emotionale si afective speciale) ale copilului.
  2. Sa  normalizam aceste calitati/atribute si sa il invatam sa le valorizeze in mediul social, fiind bine  integrat, echilibrat si securizat.
  3. Sa invatam sa-I ascultam, ALTFEL decat suntem obisnuiti sa o facem, altfel decat am fost educati sa o facem.
  4. Sa potentam aceste calitati, inspirandu-I, intelegandu-I si ascultandu-I, sustinandu-i cautarile si raspunzand corect nevoilor lui ,  in directia descrisa si acceptata de EI.
  5. Sa invatam sa integram intuitia si empatia in relatia cu propriul copil.
  6. Sa invatam sa-i validam/confirmam experienta onirica (visele de noapte); de cele mai multe ori visele ii (pre)definesc si ii potenteaza fiinta.
  7. Sa invatam si sa-i validam experienta extrasenzoriala (calatoriile in spirit-decorporalizarile; visele inalte, intuitia-clarviziunea; amintirile altor existente; telepatia, inspiratia si creativitatea de geniu etc).
  8. Sa invatam propriul ABC emotional/afectiv in relatia cu copilul nostru extrasenzitiv; starile  emotionale negative proprii (stresul prelungit; depresia, anxietatea) pot inhiba sau frustra si vulnerabiliza copilul hipersenzitiv/extrasenzitiv. Copilul se identifica cu aceste stari si le preia ca pe o povara sau ca pe o culpa personala.
  9. Sa invatam sa comunicam corect cu el si sa gestionam crizele de furie, manie, momentele de retragere in sine/clivaj, astfel incat sa nu intarim comportamentul toxic sau indezirabil/problematic al copilului in relatia cu el insusi sau cu adultii importanti din viata sa.
  10. Sa ne dezvoltam propriile perceptii extrasenzoriale, propriul acces la experienta extrasenzoriala sau onirica inalta, astfel incat experienta comuna sa devina o experienta personala, relationala si spirituala superioara perceptiilor si intelegerii pur fizice/cognitive.

Fiecare parinte si fiecare copil va beneficia de psihodiagnoza intuitiva (patent-ul terapeutului; procedura  validata si exersata in peste 15 ani de activitate).

Calatoria/experienta intuitiva este proprie fiecarei fiinte umane. Grupul familial din existenta fizica  este si reprezentarea grupului familial din viata spirituala. Copilul isi incepe Calatoria in existenta aceasta, profund atasat de parintii sai, influentat pozitiv sau negativ de ceea ce SUNT plenar acestia.

Putem invata sa traim in armonie cu schimbarile care apar in viata noastra. Putem accepta faptul ca aceste schimbari sunt conditionate de realitatea din noi insine care  ne inspira sau ne inhiba alegerile. Care ne valideaza sau ne influenteaza/neaga deciziile, cunoasterea, intelegerea.

Este important sa invatam de la COPIII nostri. Si sa vindecam COPILUL din noi insine, pentru a nu perturba CALATORIA (VIATA) aceasta individuala si comuna.

Intalnirile de grup au loc sambata, incepand cu ora 16:00, in strada Austrului nr.50, sector 2 (Reper: Hala Traian- Foisorul de Foc).

Se desfasoara in intervalul a 3 ore si costa 100 ron.

Parintii cu dificultati financiare pot beneficia de o intalnire  individuala sau de grup GRATUITA.

Dana Dumitra Dumitrache

Psihoterapeut

Programari: 0734 656 395

E-mail: terapiipentrusuflet@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *